Bereikbaarheid Enkeltje Amsterdam

Met de fiets, met het OV of met de auto > alle wegen leiden naar Enkeltje Amsterdam!

Met het OV / met de fiets

Neem vanaf Amsterdam Centraal de pont richting NDSM-werf (het uiterst linker pontje). Na aankomst loopt u linksaf zoals aangegeven op onderstaand kaartje.

Met de auto

Adres voor navigatie: NDSM-straat 10

Vanaf de A1 (Amersfoort) en A2 (Utrecht)

Neem de afslag ring A10-oost richting Zaanstad. Neem na de Zeeburgertunnel de afslag S118 (Oostzanerwerf) richting Tuindorp-Oostzaan. Ga aan het einde van de afrit linksaf. Ga bij de eerste verkeerslichten rechtdoor. Ga bij de tweede verkeerslichten rechtsaf, volg richting S118 Tuindorp Oostzaan/Industrieterrein Noord. Dit is de Molenaarsweg; lees verder bij ‘vanaf de Molenaarsweg’.

Vanaf de A4 (Den Haag)

Neem de afslag A10-west richting Zaanstad. Neem na de Coentunnel de eerste afslag, de S118 (Oostzanerwerf) richting Tuindorp-Oostzaan. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf, volg richting S118 Tuindorp Oostzaan/Industrieterrein Noord. Dit is de Molenaarsweg; lees verder bij ‘vanaf de Molenaarsweg’.

Vanaf de A8 (Zaandam)

Neem de afslag S118 (Oostzanerwerf) richting Industrieterrein Amsterdam Noord. Ga aan het einde van de afrit links en na het viaduct rechts. Weg volgen. Ga bij twee verkeerslichten rechtdoor. Ga bij de derde verkeerslichten rechtsaf, volg richting S118 Tuindorp Oostzaan/Industrieterrein Noord. Dit is de Molenaarsweg; lees verder bij ‘vanaf de Molenaarsweg’.

Vervolg vanaf de Molenaarsweg

De Molenaarsweg gaat over in de Cornelis Douwesweg. Weg vervolgen met aan de rechterkant een benzinestation. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor, bij de tweede rechtsaf de Software-weg in. Ga kort daarop in twee flauwe bochten linksaf de TT Vasiumweg in. Aan je rechterhand is het HEMA-hoofdkantoor én de Toneelmakerijtent dan al snel te zien. Ga na de waterinham rechts het Kraanspoor/NDSM-straat in.

Via de IJ-tunnel

Houd na de IJ-tunnel rechts aan. Neem de afrit Amsterdam Noord 100-399. Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf de Johan van Hasseltweg op. Rijd rechtdoor en ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Ga linksaf, richting S118 Noord 100-249, de Klaprozenweg op. Rijd rechtdoor en ga na de brug de tweede straat links. Rijd rechtdoor over de kruising, het HEMA-hoofdkantoor én de Toneelmakerijtent liggen rechts aan de NDSM-straat.

Navigatiesysteem

In sommige navigatiesystemen is de straatnaam nog niet bekend. Probeer dan de MT Lincolnweg.

Parkeren

Op het terrein bij onze tent is (openbare) parkeerruimte waar het betaald parkeren is à € 1,30 per uur van maandag tot en met zondag van 9.00 uur tot 23.00 uur.