Foto6
 

Podiumkids Prijs

De Podiumkids Prijs is dé theaterprijs voor de beste jeugdvoorstelling die door kinderen zelf wordt bepaald. Alle kinderen tussen de zes en vijftien jaar kunnen stemmen op hun favoriete voorstelling van het seizoen.

De Toneelmakerij was in 2011 de winnaar van de eerste variant van deze publieksprijs (toen nog Zapp Theaterprijs). Met veel trots vielen we destijds in de prijzen met onze vertolking van De Storm. Bekijk hier het bericht op de website van het jeugdjournaal.

Onze voorstelling De Tantes won de Zapp Theaterprijs 2015. De prijs werd tijdens de uitzending van Zapp Live uitgereikt. De Tantes ontving in hetzelfde jaar ook de Gouden Krekel, de vakjury prijs voor jeugdtheater. Het is voor het eerst dat een jeugdtheatervoorstelling zowel de publieks- als vakprijs uitgereikt krijgt. Bekijk hier het bericht op de website van het Jeugdjournaal.

Je kunt nu stemmen op de Podiumkids Prijs 2020, waar onze voorstellingen Mijn moeder is een diva en De Toverfluit voor genomineerd zijn. Klik hier en breng je stem uit!