1000+1 Nacht _ de Toneelmakerij en Sadettin K _ Jan Hoek..jpg (1)
 

1000 +1 nacht tijdens de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie spelen we de allereerste voorstellingen van 1000+1 nacht bij Internationaal Theater Amsterdam. Kom op zondag 22 oktober naar de première en ervaar de ITA-experience. Voor- en na de voorstelling maak je in de foyers van het theater een reis door je eigen verbeelding.

In de ITA-experience rondom 1000+1 nacht worden kinderen vanaf 8 jaar (en hun volwassenen!) uitgedaagd om na te denken over de kracht van verhalen en dit zelf te ervaren. Zodat ze nooit vergeten: je hoeft het alleen maar voor je te zien… Doe je ook mee?

We nemen je mee op een reis door je eigen verbeelding in drie foyers van het theater. Je filosofeert over de nacht, bedenkt een verhaal, neemt een podcast op, creëert een kostuum en maakt een eigen boekomslag. De ITA-experience is geopend op zondag 22 oktober en in de kerstvakantie, steeds 1,5 uur voordat de voorstelling begint en 1 uur nadat de voorstelling is afgelopen. Inlopen kan wanneer je wilt en meedoen is gratis. De ITA-experience is ontwikkeld door ITA i.s.m. en de Toneelmakerij en SADETTIN K 

1000+1 nacht is t/m 7 januari 2024 op tournee door het hele land. Koop je kaarten hier.