Audities voor jongeren van 12 - 21!

Speel mee in De jongens, zingen dat het gallem geeft (werktitel)

In januari starten we met de repetities voor De jongens. Een voorstelling over ons eigen pand, een oud weeshuis (1686) voor jongens op de Lauriergracht. In dit gebouw spoken honderden verhalen, die nodig verteld moeten worden. Verhalen over het Amsterdam van vroeger, over de soms verschrikkelijke nonnen die voor de weesjongens moesten zorgen en de kracht van kinderen die er alleen voor staan.

De eerste deelnemers hebben zich al gemeld. We zijn op zoek naar jongeren van 12 t/m 21 die samen met ons verhalen willen zoeken en hier een voorstelling van willen maken. De voorstelling maken we met mannen die ooit in dit weeshuis zijn opgegroeid en jongeren van nu. 

 
Naast de voorstelling maken we een geluidswandeling door het oude weeshuis. Terwijl je door de slaapzalen, de kapel en de wasruimtes van vroeger dwaalt, hoor je de verhalen van jongeren die hier hebben gewoond en jongeren van nu.
 
Vind jij het leuk hieraan mee te werken? Radio te maken en spellessen te krijgen om uiteindelijk in een professionele voorstelling te staan en dit verhaal te vertellen? Geef je dan op voor de audities op 17 december!

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar martien@toneelmakerij.nl of naar evaknibbe@toneelmakerij.nl