Update corona 14 okt

Tijdens de persconferentie van gister werd bekend dat er geen uitzondering meer geldt voor de grote theaterzalen op de 30- personen regel. Dit betekent dat De Tantes hun tournee tijdelijk moeten stopzetten. Mocht je in het bezit zijn van een ticket voor een van de afgelaste voorstellingen, kijk dan op de website van het desbetreffende theater voor meer informatie. Sweet Sixteen gaat door. Publiek wordt door het theater op de hoogte gesteld van eventuele aanvullende informatie. Neem niet zelf contact op om overbelasting te voorkomen.

Tijdens de persconferentie van gister werd bekend dat er geen uitzondering meer geldt voor de grote theaterzalen op de 30- personen regel. Dit betekent dat De Tantes hun tournee tijdelijk moeten stopzetten. Mocht je in het bezit zijn van een ticket voor een van de afgelaste voorstellingen, kijk dan op de website van het desbetreffende theater voor meer informatie.

Sweet Sixteen gaat door. Publiek wordt door het theater op de hoogte gesteld van eventuele aanvullende informatie. Neem niet zelf contact op om overbelasting te voorkomen.