Gezocht > acteurs en/of theaterbeesten j/m

6, 7 en 8 mei 2016 > TM Academie in de Toneelschuur Haarlem

Ben jij tussen de 13 en de 15 jaar oud en wil je graag een stoomcursus theater? Of ben jij journalist in spe? Meld je dan nu vóór 10 april 2016 aan voor de TM Academie!

WAT GA JE DOEN?
Drie dagen lang krijg je van professionals van de Toneelmakerij een stoomcursus theater. Hoe schrijf je een spannend dialoog of speel je een ontroerende scène? Wanneer wordt improviseren echt spannend en hoe doe je dat met meerdere spelers op de vloer? Voor de ‘grande finale’ werk je onder begeleiding van een regisseur aan een presentatie voor publiek in de zaal van de Toneelschuur op zondag 8 mei om 16.00!

LEUK!
In het najaar van 2016 maakt de Toneelmakerij de nieuwe voorstelling Leuk!
Leuk! wordt voorstelling over de vermoeiende bezigheid altijd de leukste en de beste te moeten zijn. Tijdens de TM Academie maken wij vast een voorproefje! Jij gaat in de masterclasses tekstschrijven, improviseren en alvast onderzoeken hoe het is om vanuit dat onderwerp theater te maken.

LIEVER ACHTER DE SCHERMEN?
We bieden een speciaal programma aan voor zes journalisten in spé, waarin je masterclasses krijgt in filmen, interviewen, recenseren, nieuwsitems bedenken en maken.

WAAR > De Toneelschuur, Haarlem
WANNEER > 6, 7 en 8 mei (van 10.00-17.00)
KOSTEN > € 50 p.p.
OPGEVEN VOOR > 17 april 2016

Aanmelden / informatie: Leonie van Tol: leonie@toneelmakerij.nl