Lovende recensies voor I call my brothers

Ook Dansmagazine kwam kijken en schreef een mooie recensie, deze is hier te lezen.

Trouw**** "De spel- en dansscènes sluiten naadloos op elkaar aan, met swingende groepschoreografieën en rauwe duetten die onbeantwoorde liefde of een pijnlijk isolement verbeelden."  
Lovende woorden over de première van I call my brothers, onze coproductie met Danstheater AYA. Publiek en pers reageren enthousiast. 
Het Parool: "Deze jeugdvoorstelling legt een maatschappelijke zenuw bloot en dwingt spannende gesprekken af. Tegelijkertijd is het, heel mooi, een pleidooi voor vriendschap en betrokkenheid. Want in zijn diepste eenzaamheid kan Amor toch rekenen op zijn uit het oog verloren vriend."
Theaterkrant**** "Het verhaal maakt op sterke wijze duidelijk hoe het voor jonge jongens met een islamitische achtergrond, of misschien alleen maar een uiterlijk dat zo’n achtergrond suggereert, onmiddellijk lastig wordt wanneer er ergens een daad van geweld wordt gepleegd en zij in de buurt zijn."
7Days
**** "Explosief danstheater laat je alles voelen."
Ook Dansmagazine kwam kijken en schreef een mooie recensie, deze is hier te lezen.

CJP kwam kijken en maakte een reportage achter de schermen bij de montage in het Parktheater in Hoorn. Deze reportage is hier te zien. De voorstelling is op tournee door het land tot en met 29 mei. Zie de speellijst hiernaast en bekijk de trailer hier.