JAZZUS 3 1.jpeg
 

Kerstwens!

Koop een kaartje > geef een kaartje

De Krakeling en de Toneelmakerij hebben een kerstwens; dat álle Amsterdamse kinderen mooie theatervoorstellingen kunnen zien! Ook kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Help mee onze kerstwens uit te laten komen: koop deze maand een kaartje in De Krakeling en doneer een kaartje voor de voorstelling Jazz duzz (6+). http://krakeling.nl/kerstwens

De Krakeling en de Toneelmakerij werken hierin onder andere samen met Stichting Laat Ze Maar Lachen. Zij organiseren uitjes voor kinderen wiens thuissituatie dit niet mogelijk maakt; meer dan tienduizenden kinderen in Nederland leven onder de armoedegrens. Het doel van Laat Ze Maar Lachen is om deze kinderen zich één dag de koning te rijk te laten voelen en daarom bieden wij ze graag een onvergetelijke theaterervaring met de voorstelling Jazz duzz.

Jazz duzz is een theatraal jazzconcert voor iedereen vanaf zes. Over buiten de lijntjes kleuren en 1+1 = 3. Met poëzie en anarchie, zelf verzonnen woorden en melodieën zonder eind. 

Deze voorstelling zal gedurende de kerstvakantie - van 23 t/m 28 december - en op 28, 29 januari en 4, 5 februari te zien zijn bij De Krakeling.