De Toverfluit met logo TM SS ITA.jpg
 

Koren gezocht

We zoeken (Semi)Professionele- en amateurkoren die mee willen zingen in de nieuwe voorstelling van Silbersee en de Toneelmakerij, De Toverfluit. Koren uit Noord-Holland worden uitgenodigd om zich aan te melden om in aanmerking te komen om mee te zingen in de voorstelling tijdens de kerstserie van 25 december t/m 05 januari in Internationaal Theater Amsterdam.

De Toverfluit is een spannend, sprookjesachtige opera. Het is de allerbekendste ter wereld. De beroemde aria van de Koningin van de Nacht kent iedereen, zelfs als je nog nooit een opera hebt gezien. Of gehoord. In 1791 schreef Mozart de opera over de prins Tamino die met behulp van een mysterieuze toverfluit de prinses Pamina moet redden.
Silbersee en De Toneelmakerij maken nu samen, speciaal voor iedereen vanaf 7 jaar, een nieuwe versie. Deze Toverfluit speelt zich af tegen de achtergrond van een intergalactische strijd tussen de Nacht en de Zon.

Deelnemen:
Lijkt het je leuk om samen met je koor mee te zingen tijdens de voorstelling? Geef je dan op voor 01 oktober via het aanmeldformulier: https://www.silbersee.com/amsterdam-zingt-de-toverfluit/aanmeldformulier
Vergeet niet om audiomateriaal toe te voegen!
Tussen 01 en 04 oktober ontvangen alle koren bericht of ze geselecteerd zijn of niet.

Toverfluit Korendag:
Is jouw koor geselecteerd? Dan ontvang je een uitnodiging voor De Toverfluit – Korendag!
Ter voorbereiding op de kerstserie worden de deelnemende koren uitgenodigd voor een Korendag op zaterdag 02 November in ITA.
Op deze dag zijn er diverse workshops zoals beatboxen, muziektheater en beweging voor zowel koorzangers als dirigenten en bereiden we het koorstuk uit de voorstelling voor. We sluiten de dag af met een gezamenlijk optreden.

Toegift!
Zingt jouw koor mee in de voorstelling? Dan mogen jullie, op de dag dat het koor meezingt in de voorstelling, een eigen besloten concert geven voor vrienden en familie in de Koninklijke Foyer van ITA!

De kerstserie:
Alle koren moeten bij de aanmelding de beschikbaarheid tijdens de kerstserie al doorgeven. In de week na de Korendag van 02 november ontvangen alle koren de indeling van de koren tijdens de kerstvakantie. Ook op de dag van de voorstelling zelf zal er nog met het koor gewerkt worden. Dit zal ongeveer 90 minuten voor aanvang voorstelling zijn.
Een voorbeeld van de dag planning voor het koor:
12.00 uur aankomst en voorbereiding
12.30-13.15 uur besloten concert
13.30-14.30 uur laatste voorbereiding voorstelling De Toverfluit
15.00-16.00 uur voorstelling

Zien we jullie straks bij De Toverfluit?
Let op: aanmelden kan nog tot slechts 01 oktober!
https://www.silbersee.com/amsterdam-zingt-de-toverfluit/aanmeldformulier