LIL_Poster1_1199x1692.jpg
 

Live is leuk!

Theater is live. En live is nou eenmaal veel leuker. Vanaf nu ontdek je op Theater is live wat je allemaal kunt meemaken op het gebied van jeugdtheater, dans en muziek. Alle voorstellingen van de Toneelmakerij vind je op Theater is Live, maar dat niet alleen. Je vindt hier ook de voorstellingen van nog eens 22 andere Nederlandse jeugdgezelschappen. Kies voor echt; kies voor live!

De campagne is gestart! Het jeugdtheateraanbod hangt door maar liefst zeventig steden. Voorstellingen voor peuters, kleuters, voor kinderen, jongeren én jongvolwassenen. Op de website vind je welke voorstelling je bij jou in de buurt live kunt zien. 

De jeugdgezelschappen die met de Toneelmakerij aan Theater is Live deelnemen, zijn Danstheater Aya, Het Nationale Theater & NTjong, Maas theater en dans, Het Filiaal theatermakers, Het Houten Huis, Theatergroep Kwatta, Theater Gnaffel, Theater Sonnevanck, Het Laagland, BonteHond, Theater Artemis, Hoge Fronten, Beumer en Drost, Schippers&VanGucht, STIPtheaterproducties, De Dansers, DOX, De Stilte, Introdans, Oorkaan, Holland Opera en SALLY Dansgezelschap Maastricht