© Sanne Peper_3668.jpg
 

Speel mee in de nieuwste editie van TM Amsterdam

Over hangmannen en stresskippen

Tegenwoordig heeft iedereen haast. Met een agenda in de hand als kompas rennen we van afspraak naar afspraak, tot we er bijna letterlijk bij neervallen. In Zuidoost leven groepen zogenaamde hangmannen op straat. Ze hangen, praten met elkaar en met anderen en als het uitkomt wordt er een pak kaarten geschud. Zonder agenda, no spang. Zou er in de Bijlmer iets in de lucht hangen? Zijn de hangmannen pioniers of lopen ze de kantjes er vanaf? Wij gaan op onderzoek. Ga mee met regisseur Carmen Lamptey en schrijver Jente Jong!

Herken jij de druk die school, competitief sporten, virtuoos een instrument spelen, bijbaantjes en je streaks gaande houden opleveren? Of ben je een echte hangjongere? Heb je zin om onder professionele begeleiding van de Toneelmakerij een locatievoorstelling te maken? En ben je tussen de 12 en 21 jaar oud? Geef je dan op en kom naar een eerste gesprek op dinsdag 18 december!

We repeteren in Zuidoost bij No Limit, Geldershoofd 80, Amsterdam. Op 29 januari vindt er om 18:30u een kennismakingsbijeenkomst plaats in No Limit met alle geïnteresseerde. Eerst repeteren we op dinsdagavonden, na de voorjaarsvakantie op zaterdagmiddagen. De montagedagen zijn in de meivakantie en de voorstellingsdata zijn van dinsdag 7 t/m zaterdag 11 mei 2019.

Geef je op en stuur een mail naar martien@toneelmakerij.nl

Foto © Sanne Peper