Jazz Duzz 2 © Sanne Peper.jpg
 

Sterretjes voor Jazz duzz

****

De Toneelmakerij wenst je het allerbeste voor 2017! Dat maar een groot feest mag worden voor iedereen. Zaterdag 24 december ging Jazz duzz in première en dat was héél feestelijk. Dat vonden ook de recensenten van Theaterkrant.nl en het Parool.

De Toneelmakerij wenst je het allerbeste voor 2017! Dat maar een groot feest mag worden voor iedereen.

Zaterdag 24 december ging Jazz duzz in première en dat was héél feestelijk. Dat vonden ook de recensenten van Theaterkrant.nl en het Parool:

Theaterkrant > **** ‘een vrolijke ode aan de losheid en speelsheid van jazz. De fijne cast bouwt een lekker anarchistisch feestje in het klaslokaal. (...) De muziek beperkt zich niet tot losstaande songs maar sluipt steeds bijna ongemerkt de scènes in, waardoor het hele stuk het opzwepende ritme en de sterke dynamiek van een goede jamsessie krijgt. (...) Ook al houd je niet van jazz, iedereen kan wel wat non-conformisme in zijn leven gebruiken – en daar ben je nooit te jong of te oud voor.’ (Marijn Lems)

Parool > **** ‘Ja, er wordt een lekker potje muziek gemaakt in Jazz duzz. En het wordt duidelijk dat buiten de lijntjes kleuren zo gek nog niet is.’ (Hans Smit)

Ook Olivier (10 jaar, jurylid Zapp Theaterprijs) heeft Jazz duzz al gezien: ‘Ik geef het een 8,6 omdat het grappig was en cool en het is een beetje onbegrijpelijk.’