Jazz Duzz 2 © Sanne Peper.jpg
 

Uitmarkt 2018

Aan de slag!

Jullie hebben nog lekker vakantie, wij zijn alweer aan de slag. Want het is bijna Uitmarkt en dan willen we van alles met jullie ondernemen.

Op 25 en 26 augustus vind je ons samen met veel andere leuke jeugdtheatergezelschappen op het Marineterrein. Daar hebben we dit jaar een cadeautje voor je ingepakt (en het zou zo maar kunnen dat De Enige Echte Toneelmakerij-pen daarbij zit) en kun je kaartjes kopen voor de Toneelmakerijvoorstellingen in De Krakeling met een nogal goede korting. *
In de speciale KIDS@WORK workshoptent is het hele weekend lang vanalles te doen: kinderen mogen (gratis!) meedoen met bijvoorbeeld een workshop goochelen, jazz improvisatie of LARPen (Live Action Role Playing). Volg het geluid, want je hoort het resultaat van de oorverdovende applausworkshops uit de tent opstijgen. 
Bij het Krakelingpodium kun je mee jazzen met de hoogtepunten uit onze voorstelling Jazz duzz zaterdagmiddag om 14.00 uur en om 17.00 uur. 

* Ok, mocht het nou echt niet lukken om bij ons langs te komen dat weekend, dan kun je precies dat weekend, dus twee dagen en twee nachten, kaartjes online bestellen via de site van De Krakeling. Vier kaartjes, veertig euro. Gebruik de geheime actiecode UITMARKT2018.