Vacature medewerker acquisitie en educatie

Ben jij een geboren organisator, met affiniteit voor theater, onderwijs, kinderen en jongeren. Dan zijn wij op zoek naar jou. Je produceert workshops, bewaakt budgetten, ontwikkelt website en sociale media content en werft en onderhoudt onze contacten met het onderwijs. Je verkoopt de klassenvoorstellingen van de Toneelmakerij. Het educatieteam bestaat naast jou, uit een hoofd Educatie en een inhoudelijk medewerker. Hiernaast werken wij met een team van ongeveer 15 freelance theaterdocenten.

Kerntaken:

ACQUISITIE - Ontwikkelen van acquisitiebeleid in samenspraak met hoofd Educatie. - Het onderhouden van de contacten met onze Toneelmakerijscholen. - Werven van publieksgroepen/scholen voor Amsterdamse schoolvoorstellingen, try-outs en educatieve projecten. Met de focus op metropoolregio Amsterdam. - Werven van scholen voor klassenvoorstellingen. - Verkoop van workshops/randprogrammering aan theaters.

MARKETING & COMMUNICATIE - Bijhouden educatiegedeelte website Toneelmakerij en externe websites. - Het verzorgen van nieuwsbrieven. - Produceren en distribueren van educatiebrochures. - Bijhouden van sociale media. - Verzorgen van evaluaties met het onderwijs.

PRODUCTIE - Het produceren en distribueren van lesmateriaal en workshops. - Bewaken van projectbegrotingen. - Inplannen van theaterdocenten.

ADMINISTRATIE - Opstellen van contracten via bookings software System One. - Informeren van de financiële administratie. - Bijhouden van de publiekscijfers van de afdeling.

Profiel:
- Een organisator met overzicht, die het hoofd koel houdt onder hectische omstandigheden.
- In staat om zelfstandig en in teamverband, planmatig en proactief te functioneren.
- Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden.
- Een sociaal persoon, die met uiteenlopende mensen overweg kan.
- Ervaring met digitale programma’s voor planning en organisatie
- Kennis van en affiniteit met ons jeugdige, diverse publiek en het onderwijs.
- Een relevante opleiding op HBO niveau.
- Woonachtig in (de directe omgeving van) Amsterdam of de bereidheid om te verhuizen.

Dit bieden wij:
- Een contract voor bepaalde tijd met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.
- Een interessante baan in een dynamische en creatieve omgeving.
- Salaris volgens cao Toneel en Dans

Interesse? Stuur je sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, vóór 10 januari per e-mail naar Daan de Groot, daan@toneelmakerij.nl. De gespreksrondes vinden plaats in de tweede helft van januari. Wanneer je meer informatie wilt over deze functie, kan je contact opnemen met Martien Langman (hoofd educatie), martien@toneelmakerij.nl, 020-5226079