Makkers-beeld @ es-zn.jpg
 

Vacature: Toneelmakker-werver

De Toneelmakerij zoekt, op korte termijn, een vrienden-werver. Vrienden heten bij de Toneelmakerij: Toneelmakkers en -Rakkers.

De Toneelmakker-werver doet zowel operationele, organisatorische (bijvoorbeeld de Makkers-bijeenkomsten), administratieve (financiële afwikkeling) en coördinerende werkzaamheden. 

Dit bestaat uit het behouden en werven van vrienden voor de Toneelmakerij. Daarnaast ontwikkel je een plan om bedrijven als vriend te werven. Omdat de Toneelmakker-manager geregeld nieuwsbrieven, emails en dergelijke schrijft is het van belang een goede beheersing van de Nederlandse taal te hebben. Andere vereisten zijn: flexibel, representatief, communicatief, zelfstandig, proactief, heeft een groot netwerk en is woonachtig in Amsterdam of omgeving. De Toneelmakerij is een creatieve en dynamische werkplek in de binnenstad van Amsterdam. De functie behelst ongeveer 8 uur per week. Reageren? Stuur je motivatie en cv vóór 4 mei naar rachida@toneelmakerij.nl tav Erica van Eeghen (zakelijk leider Toneelmakerij).