Antispektakel foto 1 Sanne Peper
 

YouPerform

Heb jij een verhaal wat eruit moet? Gedachtes waar je iets creatiefs mee wil? Stel je voor: je krijgt een repetitieruimte, professionals uit de theater-, dans- en filmwereld, een groep jongeren die net als jij een creatieve geest hebben én een podium in Amsterdam en over de grens. En niet geheel onbelangrijk: je betaalt niets! De Toneelmakerij is op zoek naar deelnemers voor You Perform. Hierbij is het niet van belang of je podiumervaring hebt, we kiezen je uit op je motivatie.

In zeven weken werk je met een groep jongeren in de leeftijd van 14 tot 22 jaar én professionals aan een performance. De repetities vinden plaats op zaterdagen bij de Toneelmakerij in Amsterdam.
Uiteindelijk presenteer je je performance in het theater van de Toneelmakerij. Daarna pak je je koffer en vertrek je op werkweek naar Hamburg, waar je met de groep jullie performance speelt en werkt aan een nieuwe performance met jongeren uit Bulgarije, Duitsland, Frankrijk en Servië.

Dus:

- Ben jij tussen de 14 en 20 jaar?

- Kun jij tussen 21 maart en 17 mei op zaterdagen repeteren?

- Kun jij op werkweek naar Hamburg van 24 mei tot en met 30 mei? > we weten dat dit een schoolweek is, toestemming van school is vereist. Hier kunnen wij je bij helpen.

- Wil jij meedoen met een internationaal project waarbij alles wordt vergoed en je met jongeren én professionals aan de slag gaat met een performance?


Dan zoeken we jou! Mail uiterlijk 10 maart naar lot@toneelmakerij.nl en wie weet zien we jou op het podium!