Uitkomsten quiz

Soulmate van Jessie

Jij bent super sociaal. Een allemans vriend. In het echte leven en op sociale media, een influencer op en top. Je bent zowel op YouTube, Snapchat, Insta als Tiktok te vinden. Je houdt het leuk, want dat genereert likes. Je hebt veel volgers en dat weet je. Je leest alle comments en reageert op elke DM die je binnen krijgt. Je wordt geleefd door deadlines, want om volgers te houden, moet je posten. Jouw vlog zal nooit te laat online staan, hier zet je alles voor opzij. Je volgers komen overal vandaan en je kent maar een klein groepje persoonlijk. Dit weerhoudt je er niet van om alles met hen te delen

Soulmate van Felix

Je bent trouw aan je vrienden en op zoek naar echt contact. Jij hebt dan ook helemaal niks met sociale media. Je hebt ooit wel een Instagram account aangemaakt, maar je doet er haast nooit wat mee. Wat een filter of streaks zijn? Het boeit jou niet. Je hoeft niet zo nodig te showen hoe geweldig je leven is, want geweldig is het niet altijd.  Je investeert liever ‘live’ in je vriendschappen, dan dat je je likes telt. Het is niet dat je tegen sociale media bent, maar je hebt er ook niets mee. Het is wel prima zo.

 

Soulmate van Nada

Oe la la, jij houdt van de spotlights. Je bent geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Je hebt lef en zegt waar het op staat. Mensen willen jou gewoon volgen. Je vindt het spannend om grenzen op te zoeken. Al je profielen staan openbaar, want een groot bereik is belangrijk. Hoge status trouwens ook.  Je post veel en reageert ook veel op anderen. Want hoe meer volgers hoe beter, die brand deals komen niet vanzelf.

Soulmate van Sofie

Jouw leven speelt zich af op het internet. Het is de perfecte manier om meer van de wereld te zien. Je bent geïnteresseerd in andere gewoontes en gebruiken. Jij regisseert je profielen zorgvuldig, zodat je overkomt zoals jij dat wilt. Jij controleert dan ook al je tags. Smeuïge verhalen van anderen vind je super interessant, maar je kijkt wel uit voor je iets wilds over je zelf post.

 

Soulmate van Samy

Jij kijkt eerst de kat uit de boom. Maar als je jou eenmaal kent, ben je lief voor anderen. Je bent betrouwbaar en de dingen die je doet, doe je goed. Je bent niet super populair maar ook zeker geen nerd. Natuurlijk gebruik je WhatsApp, maar je bent verder geen overdreven actieve internet gebruiker. Je kijkt liever, dan dat je post. Je houdt van sociaal contact, maar zet niet altijd de eerste stap. In de liefde is het hetzelfde: je geeft jezelf niet graag bloot, maar zou het stiekem misschien wel willen!

 

Soulmate van Fay

Jij bent slim en doortastend. Je kent de gevaren van sociale media en bent gehecht aan je privacy. Edward Snowden is jouw grote held. Jouw camera is afgeplakt en je hebt voor ieder account een ander niet te onthouden wachtwoord. Al je profielen op sociale media staan op privé. Want zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten…. Het is niet makkelijk jouw vertrouwen te winnen, maar als dat eenmaal gelukt is, ben je de beste vriendin ever.

 

Soulmate van Job

Je bent sportief en zorgt goed voor je lijf. Je ziet er gewoon graag goed uit. Je bent populair en je houdt wel van een dolletje. Je bent een echte plaaggeest. Ook bij internetdiscussies gooi je graag olie op het vuur. Anoniem natuurlijk. Je beweegt je als een vis in het water op het web. Je bent een oppertroll. Op school gaat het allemaal wat minder soepel.

Je hebt een grote mond, maar ook een klein hartje. Je vriendin betekent alles voor je!

Soulmate van Ezra

Jij bent een echte doorzetter. Als je iets wilt dan ga je er voor, zeker als je verliefd bent. Je bent misschien wel stil, maar niet echt verlegen. Je bent gewoon anders dan de rest. Fortnite spelen is je grote passie. Er blijft niet veel voor jou geheim, want jij bent een echte detective!

Wanneer je contact met een ander zoekt, begin je hier meestal mee online.