De Drie Biggen © Jan Hoek.jpg
 

De drie biggetjes en het wolfspak - in het Bos

zomerproductie in het Amsterdamse Bostheater

Familievoorstelling met virtuoos spel, taalgrappen, muziek en soepele dansmoves 

Weet u nog hoe het sprookje gaat? In De drie biggetjes en het 
wolfspak proberen de drie biggen Knor, Knar en Krul koste wat het kost uit de klauwen van de boze wolf te blijven.  

De broers en zus hebben al snel een eigen gepeperde mening over wat er moet gebeuren en hoeZo wil de een solo gaan en de ander La Famiglia bij elkaar houden. De knorrige snerenkrulstaartige debatten en ruzies vol nooit eerder gehoorde woorden vliegen over en weer. En dat alles onder de voortdurende dreiging van wolvengehuil in het Amsterdamse Bos.  

De drie biggetjes en het wolfspak is een vrolijke familievoorstelling vol prangende levensvragen met veel dans, muziek en verkleedpartijen. 


Het bekendste Britse sprookje gaat op de schop en verandert in een coming-of-age verhaal voor de allerjongsten. Hoe overleef je als je moeder je zomaar het huis uitzet? Hoe overwin je angst? Wanneer vertrouw je iemand? En als iedereen zijn eigen verhaal vertelt, hoe weet je dan wat waar is? Clownesk en absurdistisch theater met een snufje satire.

Regisseur Timothy de Gilde en schrijver Joachim Robbrecht tekenen voor een voorstelling vol varkenshumor. Het duo maakte eerder furore met GTA V. Met Bromance vielen ze in binnen- en buitenland in de prijzen. Hun King Oeboe speelde zowel scholen als Museumnacht Amsterdam plat.

Lees meer

Agenda

Geen voorstellingen gevonden