home

War Child Benefiet

Theater De Krakeling, Amsterdams Andalusisch Orkest, Danstheater AYA, De Toneelmakerij en War Child maken zich samen sterk en komen op zondag 9 juni in actie voor kinderen in oorlogsgebieden. Dat doen we graag samen met ons jonge theaterpubliek, hun familie, buurtbewoners en iedereen die mee wil doen. Daarom organiseren we een middag voor en door kinderen waarin iedereen een steentje kan bijdragen. 

Op 9 juni is Theater De Krakeling de locatie voor een benefietmiddag met een vrijmarkt, open podium, theatrale intermezzo’s en muziek. Die middag staan we open voor alles en iedereen. We laten ons graag verrassen door ons jonge publiek. Voel hoe het is om op de Krakeling theatervloer te staan en jezelf te laten zien: zing een lied, vertoon je kunsten, maak muziek. Je kunt die middag ook iets verkopen op onze vrijmarkt: zelfgebakken lekkernijen, kleding die je niet meer draagt, een zelfgemaakte tekening, alles is goed. Doe mee!

We doen het met z’n allen voor de kinderen, kinderen die het minder getroffen hebben dan wij en een steuntje in de rug nodig hebben. Kinderen die niet vergeten mogen worden. De opbrengst van de benefietmiddag gaat in zijn geheel naar kinderen in oorlogsgebieden. Dat deel laten we over aan War Child, een ervaren partner die weet welke middelen hiervoor nodig zijn. Voor de verwerking van oorlogstrauma’s en oorlogssituaties zet War Child onder meer sport, spel en theater in. Gewoon om een kind weer even kind te laten zijn. Lees verder

Wil je ook bijdragen aan de middag, schrijf je in via onderstaande link naar het aanmeldformulier en wees onderdeel van een benefietmiddag vol theateracts, onverwachte ontmoetingen, live muziek en lekkere hapjes. Mocht je die zondag niet in de gelegenheid zijn: je kunt nu ook al iets bijdragen door te doneren via een Tikkie.

Hartelijk dank en we ontmoeten je graag op zondag 9 juni.

Koop nu je toegangskaartje!

zo 9 juni 14:00 – 16:00