home

Benefietvoorstelling Hassan en Moos

Op zondag 14 april om 15.00 uur is er een speciale preview van onze nieuwe voorstelling Hassan en Moos in de Theaterzaal de Toneelmakerij.
Deze voorstelling is een benefietvoorstelling voor Theatre Day Productions in Gaza.

Theatre Day Productions

Voor de kinderen van Gaza is er geen uitweg. Te midden van de langdurige honger en dorst, het lawaai van vliegtuigen en drones en bommen, zijn deze kinderen getuige van de totale ineenstorting van hun samenleving. Hun ouders, hun scholen, hun vrienden en hun bredere familiestructuren zijn allemaal uiteengevallen in het puin van de oorlog.

Toch, met een verbazingwekkende veerkracht, zijn de Gazaanse theatermakers van Ayyam Al Masrah (Theatre Day Productions) nog steeds in staat om door te gaan met hun werk. In de overvolle, tot schuilkelders omgevormde scholen, de opvangkampen of op de gebombardeerde straten houden de dramadocenten/acteurs dramaworkshops en creëren zo een plek waar verdriet, verlies en angst gedeeld en geuit kunnen worden. Hun werk is nu belangrijker dan ooit! Om hen te ondersteunen organiseert een grote groep Nederlands en Belgische theatermakers activiteiten zodat zij hun werk in de straten en kampen van Gaza kunnen voortzetten. We garanderen dat de totale opbrengst van de middag van 14 april (kaartverkoop, baropbrengst en overige giften) Theatre Day Productions gaat  en dus naar de kinderen van Gaza.

Reserveren

Reserveren voor de voorstelling kan via reserveren@toneelmakerij.nl en is noodzakelijk wegens het maximale aantal bezoekers in onze theaterzaal. We vragen geen entree, maar roepen iedereen op gul bij te dragen aan de support voor onze Gazaanse theatercollega’s.

Doneren

Kun je niet komen en wil je toch graag doneren?
Dat kan via deze link