Eet je bord leeg _ Vrijstaand klein_ © Jan Hoek.png
Tekenfilmtheater zonder tekst mét slapstick, muziek en jabbertalk

Eet je bord leeg

kleuterkomedie met vliegende groenten

De ene dag houdt Jip veel van worteltjes, de volgende dag zijn worteltjes het goorste wat er bestaat. Soms alleen maar aardappels, dan weer alleen maar rijst. En - ieuw - wat zijn die groene dingetjes in de saus? De ouders van Jip zijn ten einde raad. Geschreeuw, gekrijs en getier en zelfs borden dampende derrie, vliegend door de lucht.


’s Avonds heeft Jip de mooiste dromen. Over rappende roti, een pittig pompoentje, swingende pannenkoeken en zingende aardbeien. En over papa en mama, die, als ze niet heel snel normaal gaan doen, in de gehaktmolen belanden. Daar kan je vast hele lekkere hamburgers van bakken. Of balletjes voor in de soep. En moet je eens opletten hoe er dan zal worden gesmuld…

Eet je bord leeg is een bitterzoete komedie met druilerige doperwtjes, slijmerige slablaadjes, sponzige spruiten en spaghetti om van te spugen. Een heerlijk hapje voor fijnproevers van 4 tot 104.

Download hier de Eet je bord leeg - kleurplaat! 

Lees meer

Agenda

Geen voorstellingen gevonden


Scholen

Spruitje in de klas

Veel wordt voor kinderen bepaald en het is niet altijd makkelijk je te schikken. Tijdens een workshop komt er een spruitje in de klas, die zelf ook in een ondergeschikte positie zit. Samen met de kleuters maakt ze een protestsong met bijbehorende bewegingen. Een niet te negeren lied van avontuurlijke kleuters en een vergeten groente.

Lees meer