Mijn moeder is een diva _ vrijstaand klein_ © Jan Hoek copyKLEIN.png (4)
 

Mijn moeder is een diva

Een absurdistische tragikomedie over niet zo beroemde kinderen met een heel beroemde moeder

Viktor en Valencia zijn een tweeling. Ze lijken helemaal niet op elkaar maar hun moeder heeft gezegd dat ze een tweeling zijn. Dus het is waar.

De moeder van Viktor en Valencia is een diva. Een wereldberoemde ster. Maar de laatste jaren ligt ze in haar slaapkamer te roken met de gordijnen dicht.
Viktor en Valencia wachten tot hun moeder weer naar buiten komt. Hun moeder, die hen precies heeft verteld hoe het leven in elkaar zit. Bijvoorbeeld dat aardige mensen geld van je willen, dat muzikanten lui zijn, dat verliefdheid niet bijzonder is en dat champagne essentieel is bij een goed ontbijt.

Voor Mijn moeder is een diva slaan Paul Knieriem (regie), Wart Kamps, Abdelkarim el Baz en Ellen Parren (tekst) de handen ineen. Het is voor het eerst dat Kamps en Parren een jeugdvoorstelling maken, een wens die zij al lange tijd hebben.

Lees meer

Agenda

Geen voorstellingen gevonden


Scholen

Educatie > shine bright like a DIVA

Bij de voorstelling krijgen alle kinderen een opleiding tot diva. Hoe zorg je dat de ander je bewondert, ook als je niet zoveel bewonderenswaardigs in huis hebt? Welke verhalen vertel je? Hoe beweeg je? En hoe gebruik je anderen om jezelf beter te voelen? Kennen we diva’s in ons dagelijks leven en hoe klinkt jouw applaus voor hen?

INFORMATIE EN BOEKINGEN
Toke Voornhout
toke@toneelmakerij.nl
020-5226078

Lees meer