SNOWFLAKE.png
 

Snowflake

If you’re not online, you’re nowhere

Snowflake* is een bloedstollende whodunnit in het theater. Ongeschikt voor huilers, crybabies en bange millenials. Ongeschikt voor snowflakes dus.

*Snowflake was de belediging van het jaar 2016. Een snowflake is een gevoelig tiepje, niet bestand tegen andere meningen dan die van hemzelf.  

Nietsvermoedend staan acht jonge mensen in de stilte voor een sneeuwstorm die zijn weerga niet kent. Sofie leert zo snel mogelijk Koreaans (S  K-pop), Nada experimenteert met dickpics en pussyplaatjes, Jessie heeft 150k volgers (en 1 echte vriend), Samy moet bewijzen dat hij een ‘echte man’ is (hoe dan?), Felix zoekt hulp (maar niemand hoort hem), Ezra is online opzoek naar zijn grote liefde, Job is een oppertrol en Fay weet het zeker, zij wordt de nieuwe Edward Snowden.

Het zijn allemaal snowflakes: kwetsbaar voor comments, ranking, shaming. Ze kennen elkaar, maar hebben zonder dat ze het van elkaar weten allemaal hetzelfde mysterieuze contact in hun telefoon staan: Red Rabbit. Wie is dit? Waarom weet hij zoveel? En wat gebeurt er als je niet naar hem luistert

#huiliehuilie #crybaby #snowflake #haterswillbehaters #whining #milennials #generationsnowflakeLees meer

Agenda

Geen voorstellingen gevonden


Scholen

Welk type Snowflake ben jij?


Doe nu de online Snowflake test!
Benieuwd op wie je allemaal kunt lijken? Klik hier


WORKSHOP: DO YOU REALLY LIKE ME?
We wekken Snapchat tot leven in de klas. Met de gezichtsuitdrukking van onze profielfoto stappen we een scène in. We gebruiken de eigen posts van de leerlingen om real life dialogen maken, die reëel geliked mogen worden. Het publiek reageert als een bijpassende emoticon. Een onderzoek naar taal en beeld in de virtuele en reële wereld.

Lees meer