home

De Tantes

>

Agenda

Winnaar van de Zapp Theaterprijs 2015 en de Gouden Krekel 2015 voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie komt terug in het theater, dit keer in de grote zaal.
De Tantes is de enige jeugdtheatervoorstelling die zowel de publieks- als vakprijs kreeg. Een uitbundige voorstelling met deuren die slaan, mannen die vrouwen spelen en grappen die pijn doen. Over een kind dat zich moet redden. Over de grote vraag: wie voedt hier nu eigenlijk wie op?

Joris woont in een verlaten visrestaurant. Alleen, want hij heeft geen ouders meer. Hij maakt zijn bed niet op, drinkt vijf liter cola per dag, leest stripboeken en zet het vuilnis niet buiten. Tot op een dag tante Cunera, tante Jo en tante Desiree met veel bombarie komen binnenvallen. Ze bezetten zijn huis, want ze hebben grootse plannen. Het familierestaurant gaat weer open, net als vroeger. Maar Joris geeft zich niet zo snel gewonnen en gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek. Zodra de tantes lucht krijgen van de indringer, ontspint zich een bloedstollende strijd met hete pepers, perfecte vermommingen en omkoperij.

RANDPROGRAMMA

Voor vrij publiek en onderwijs
Is jouw ouder de perfecte opvoeder of bakken ze er bij jou thuis helemaal niets van? Hulp is onderweg. In de foyer loopt een aantal strenge, maar zeer rechtvaardige tantes rond die alles over adequate opvoedmethodes weten. Zij brengen je sterke punten tot duizelingwekkende hoogtes en neutraliseren je mindere punten met een minitherapie. Samen met de tante geef je je ouder de ultieme opvoedtip. Succes en een heel gelukkig leven verzekerd!

  • voor klassen workshop en gratis lesmateriaal beschikbaar

Op aanvraag > ouder-kind workshop in het theater
Samen met de tantes doorloop je een bizarre opvoedachtbaan. Met deuren die slaan, kopjes die breken, tijd om over je zonden na te denken en natuurlijk…een kusje erop. Wie voedt eigenlijk wie op tegenwoordig? Wanneer heb je iets aan je ouders en wanneer sta je er alleen voor? Jullie gaan op zoek naar het recept voor de ideale opvoeding!