home

Primair onderwijs

Een voorstelling bekijken in het theater, 6+

Bezoek een Toneelmakerij-voorstelling onder schooltijd in een theater bij jou in de buurt. In seizoen 2024/2025 spelen we Giselle (8+) en De Grootste Goochelshow (6+). Je kunt alleen de voorstelling bezoeken, maar het leukst is om ook een workshop te boeken.

Een voorstelling beleven in de klas, groep 1/2

We bieden ook een instapvoorstelling voor de kleinsten (groep 1 en 2) bij jullie op school. Dit is t/m zomer 2024 Sjako de Meesterboef en vanaf 2025 De opmars der Onderkruipsels: een friemelige voorstelling in de klas waarin we inzoemen op het leven van kriebelbeesten boven en onder het stoepje.

Project in huis

Ieder seizoen verbouwen we twee weken lang ons theatergebouw en betreed je met je klas een magische wereld. De hele dag volgen leerlingen workshops: een dag vol theater, dans, muziek, beeldende kunst en klimaatactivisme en natuurlijk een bezoek aan een prachtige voorstelling. Het volgende Project in Huis staat in teken van De Grootste Goochelshow.

Workshop boeken

Wil je meer dan alleen de voorstelling? Onze docenten kunnen vooraf of na afloop van de voorstelling een workshop geven, waarbij leerlingen zelf aan het werk gaan met de thema’s van de voorstelling. Het is ook mogelijk een aantal workshops te boeken los van een voorstelling.

Agenda schoolvoorstellingen

Bekijk onze volledig agenda