home

Voorstellingen

Giselle (8+)

Giselle is een van de beroemdste balletten ter wereld. De Toneelmakerij en DOX presenteren een actuele bewerking met songs, beats en hiphop voor de grote zaal. Een meeslepend verhaal over stardom en vriendschap, over samen dromen en strijden voor wat je het allerliefste wil.

Rabbit Hole (14+)

Mobiele telefoon aan! In de interactieve voorstelling Rabbit Hole vervagen de grenzen tussen on- en offline en maakt het publiek via hun telefoon onderdeel uit van Samy’s chatfora. Volg jij hem into the rabbit hole?

De Grootste Goochelshow (6+)

De Grootste Goochelshow is een adembenemend muzikaal avontuur vol verbluffende goochelacts. De Toneelmakerij en Bijlmer Parktheater presenteren een wervelende goochelshow als metafoor voor de magie van het leven: grote vragen en doordachte denkkronkels passeren speels de revue in een luchtige circussfeer.

Rijnreisje (6+)

Twee zalmen zwemmen in de Rijn om stroomopwaarts in Zwitserland te gaan paaien. Rijnreisje neemt je mee op avontuur, een barre tocht van honderden kilometers, om via de belangrijkste rivier van Nederland prachtige mythen en verhalen te ontdekken. Rijnreisje is een bewegend schilderij met tal van levensgrote pop-up decors, voor iedereen van zes jaar en ouder.

Hassan en Moos (12+)

Hassan en Moos zijn onafscheidelijk, meer dan vrienden, broers. Ze doen alles samen: klieren op school, voetballen op Moos’ Joodse voetbaltoernooi en Eid al-Fitr vieren bij de familie van Hassan.

Opstand der onderkruipsels (4+)

Een pissebed, een papiervisje en een motmug zitten bibberend in een hoekje, voor de zoveelste keer ontsnapt aan de genadeloze bezem, de gloednieuwe Turbo S8 stofzuiger en de naar suiker geurende plakstrip. Frenky de hooiwagen heeft het niet gered. Te pakken genomen door een Clean Wipe. Het is niet eerlijk. Waarom mogen zij niet wonen waar ze willen wonen, wie bepaalt dat?! De onderkruipsels komen in opstand, ze eisen hun huizen terug. En de bomen en het gras. Want zij waren hier als eerste, lang voordat de mens (lange tweepoot, groot brein, verder geen special skills) – op aarde kwam. Trouwens…hebben die tweepoten eigenlijk wel door wat er zou gebeuren als zij ‘onderkruipsels’ echt zouden verdwijnen? 

Naar het archief